vrijstaande woning

Voordelen vrijstaande woning

Waar de een zich het lekkerst voelt in een gezellige flat met veel buren om zich heen, woont de ander liever vrijstaand. Wonen in een vrijstaande woning brengt vele voordelen met zich mee. Hieronder lees je de grootste voordelen.

Geen geluidsoverlast

Wie directe buren heeft, geniet al gauw mee van leefgeluiden. Voor veel mensen is de herrie van de buren een doorn in het oog. Bijna iedereen heeft zich weleens geërgerd aan de huilbaby of blaffende hond van de buren.

Wie vrijstaand woont, heeft hier geen last van. Deze mensen zullen nooit wakker worden van die klusgekke buurman! Bijkomend voordeel is dat bewoners van een vrijstaande woning zelf ook niet bang hoeven te zijn dat hun buren last hebben van het geluid dat zij produceren. Zij kunnen dus gerust uit volle borst meezingen met hun favoriete liedje of een feestje geven tot diep in de nacht.

voordelen vrijstaand huis.jpg

Wonen in een vrijstaand huis

Meer privacy

Mensen die vrijstaand wonen, hebben meer privacy dan mensen in een rijtjeshuis of flat. Vaak hebben zij rondom het huis voldoende ruimte. Hierdoor grenzen hun ramen niet aan bijvoorbeeld een drukke galerij, waarbij je de buren keer op keer langs ziet lopen. Ook is er door die ruimte meer mogelijkheid om beschutting te creëren door bomen of struiken neer te zetten.

Meer woonruimte

Leven in een vrijstaand huis houdt meestal ook in dat er meer woonruimte beschikbaar is. Niet alleen heeft een vrijstaande woning vaak een groter woonoppervlak, maar er is ook veel meer ruimte rondom het huis. Wie vrijstaand woont heeft meestal een flinke tuin en de kans zit erin dat er ook bijgebouwen zoals een garage of tuinhuisje aanwezig zijn. Een walhalla voor wie zich graag met klussen of tuinieren bezig houdt! Je moet het alleen wel allemaal schoonhouden.

Leave a Reply

Your email address will not be published.