Over mij

Hoi, ik ben Thijs

Laat ik me even netjes voorstellen Рik ben Thijs en ik heb Woon-Landelijk.nl opgezet als creatieve uitlaatklep. Ik werk fulltime als belastingsadviseur, maar buiten de werkuren hou ik me graag bezig met alle vormen van wonen. Ik zie dat al een passie waar ik eindelijk iets mee ga doen. Ik heb altijd de kinderdroom gehad om binnenhuisarchitect te worden, maar door ervaringen in mijn leven had ik ook interesse opgebouwd in de fiscale en juridische wereld, vandaar mijn carrièrekeuze. Maar gelukkig kunnen we tegenwoordig naast de specialisatie in onze baan ook andere dingen doen, in de vorm van een blog.

Woon-Landelijk.nl

De keuze om een wonen-gerelateerd blog te starten was al snel gemaakt. Ik heb gekozen voor Woon-Landelijk omdat het mijn droom is om zelf in de toekomst in een gerenoveerde boerderij te kunnen wonen, lekker in de middle of nowhere. Ik vind vrij en landelijk wonen prachtig en het is iets wat ik nu al zo veel mogelijk probeer te implementeren in mijn huidige woning.

Laat wat van je horen!

Ik vind het altijd leuk om feedback te krijgen en de verhalen van mijn lezers te zien. Twijfel dus niet om een leuke reactie onder mijn artikelen te plaatsen of contact op te nemen. Ik sta ook altijd open voor samenwerkingen, gastblogs of relevante linkruils!

Jouw kennis of visie delen?

Ik vind het zelf altijd leuk om gastblogs te lezen, dus ik plaats ze ook graag! Wil jij een stukje content delen op Woon-Landelijk.nl? Neem dan contact op met mij en we bespreken de mogelijkheden!