woning decoreren

Woning decoreren met leuke spullen

Een woning decoreren met leuke spullen hoeft niet duur te zijn, integendeel zelfs. Je kan rommelmarkten afstruinen, en als dat niks voor je is, online kun je veel leuke gadgets vinden voor een lage prijs. Lees over een woning decoreren met leuke spullen.

Wat komt er na de kerstversiering?

Wanneer de kerstversiering opgeruimd is, is het vaak een kale boel. In feite is dat zonde, want een woning decoreren met leuke spullen kan betekenen dat je zo mooi de seizoenen langs ziet trekken. Er ontstaat een gat met de decoratie tot aan de paasversiering waarmee je heel sterk het voorjaar oftewel de naderende zomer in huis haalt. Vroeger werd er nog weleens een herfststuk van gedroogde bladeren en kastanjes gemaakt, maar die trend is verdwenen. Uiteindelijk kun je in een woning een plek maken waar je altijd kan zien welk seizoen het is, het vraagt enkel wat creativiteit.

interieur decoratie

Inspiratie op doen voor het interieur?

Kiezen voor een decoratie met een functie

De seizoenen zichtbaar maken zou over meerdere plekken kunnen dan in een enkele hoek, maar er eerst een vaste plek voor creƫren is het makkelijkste begin. Van oudsher was het hip om een schaakspel als decoratie in huis te hebben, en gelukkig is die trend terug. Het staat enorm gastvrij, de sierlijke stukken staan klaar om het spel te spelen. Mocht schaken niets voor je zijn, er is ook backgammon, domino, en leuke items zoals dobbelstenen als woonaccessoire te verkrijgen. Het is enkel niet meer de woning decoreren met leuke spullen voor een lage prijs, want een mooi schaakspel kopen is een kostbare zaak. Voordelig zijn prullaria zoals windlichten, en dat is ook zoiets wat je op een rommelmarkt kan aantreffen. Dit past perfect in het interieur. Op een zwoele zomeravond staan deze met een waxinelichtje erin op de tuintafel, de rest van het jaar als accessoire op een kastje.

Leave a Reply

Your email address will not be published.